Új jelszó kérése

Katepal zsindelyek

Fő kategória >Tetőfedő Anyagok >Katepal zsindelyek

Super Katepal bitumenes tetőzsindely

Bővebb leírás az oldal alján!


Sorrend:

Katepal Foxy tradicionális zsindely, 3m2/csomag
 
Raktárkészlet:  NINCS
3 429 Ft
Katepal KL méhsejt zsindely, 3m2/csomag
 
Raktárkészlet:  NINCS
3 429 Ft
Katepal Jazzy méhsejt zsindely, 3m2/csomag
 
Raktárkészlet:  NINCS
3 683 Ft
Kezdő-Gerinc elem csomag
 
Raktárkészlet:  NINCS
25 273 Ft

Sorrend:

 

Katepal tetőzsindely

Super Katepal zsindely

A KATEPAL bitumenes tetőzsindely különböző jellegű, megjelenésű, felső oldalán természetes pala, illetve színes kőzet granulátum védőanyaggal, hátoldalán polietilén fólia védőréteggel fedett öntapadó polimer-bitumen bevonattal illetve finomhomok hintéssel gyártott tetőfedő anyag.


A KATEPAL bitumenes zsindellyel minden 12°-nál meredekebb alászigetelt, de láltalában a 18-85°-os kéthéjú átszellőztetett magas tetők ideális tetőfedő anyaga. A KATEPAL bitumenes zsindely minden tetőforma esetén felhasználható. Összetett, bonyolult, vagy sok vágást igénylő tetőidomnál is a legelőnyösebb, leggazdaságosabb tetőfedési mód. 

Katepal zsindely tető  A KATEPAL bitumenes zsindely kis súlya miatt javasolható a tetőfelújításoknál, mert ezeknél a tetők tartószerkezete korlátozott teherbírású lehet, nehezebb tetőfedés hordására esetleg nem alkalmas.

A tető tartószerkezetét szakember rel  mindenképpen javasolt átvizsgáltatni. 

A KATEPAL bitumenes zsindelyt új tetők esetén is javasoljuk, de kizárólag kéthéjú, átszellőztetett hidegtetők fedésére célszerű alkalmazni.

Családi ház és társasház építésénél, tetőfedésre a bitumenes zsindely alkalmazása, a kis súlya és a korszerű csomagolása miatt nagyon gazdaságos.

A KATEPAL bitumenes zsindely a szélviharral szemben ellenálló, nem korhadó üvegfátyol hordozóval erősített bitumenes lemezből, hosszú élettartamot biztosító korszerű gyártási eljárással készül. 


A KATEPAL bitumenes zsindely kizárólag természetes anyagok felhasználásával készül, szakszerű kivitelezéssel élettartama legalább 25-30 év. 

A KATEPAL bitumenes tetőzsindelyek különböző színű, formájú, felső oldalán természetes pala, illetve színes kőzet granulátum védőanyaggal, hátoldalán polietilén fólia védőréteggel fedett öntapadó polimer-bitumen bevonattal illetve finomhomok hintéssel gyártott tetőfedő anyag. A gyártásnál a bitumenes lemezt üvegfátyol erősítéssel látják el. 

A KATEPAL bitumenes tetőzsindely elemek rögzítése szegezéssel történik. Az egyes bitumenes zsindelyek egymáshoz tapadása a lemezek önsúlyától és a napsugárzástól felmelegedett öntapadó felület megolvadásával következik be. Különleges esetekben és bádog-szerkezethez való csatlakozásoknál kiegészítő rögzítésként bitumenes hidegragasztás vagy hőlégfúvóval történő leolvasztásos bitumenes ragasztás alkalmazható.