Új jelszó kérése
Ajánlások


________________________


________________________

TOP termékek
Termékajánló

Belső hőszigetelés

Fő kategória >Belső hőszigetelés

Multipor termékek

Ásványi hőszigetelő lap

multipor belső hőszigetelésA Multipor hőszigetelő lapok ásványi szerkezetének és kapilláraktív tulajdonságának köszönhetően belső oldali hőszigetelésként is alkalmazható párazáró réteg beépítése nélkül. Alkalmas megoldást nyújt továbbá alulról hűlő födémszerkezetek (mélygarázsok, pincék, átjárók) valamint homlokzati falak külső oldali hőszigetlésére egyaránt.

Multipor belső hőszigetelő rendszer előnyei:

 • Hőszigetelés: A Multipor hőszigetelő lapok kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bírnak, amelynek alapja a különleges anyagszerkezete. A milliónyi apró pórusba zárt levegő biztosítja ezen természetes építőanyag kiemelkedő hőszigetelő képességét.
 • Tűzvédelem: Multipor tisztán ásványi eredetű, ezért nem éghető, tűzállósági osztályba való besorolása A1 (nem éghető).
 • Páraáteresztő: A Multipor lap kiváló hőszigetelés mellett jó páraáteresztő képességével rendelkezik. Így tudja biztosítani a hőmérséklet és a páratartalom szempontjából kiegyensúlyozott beltéri klímát.
 • Stabil és alaktartó: Ez az ásványi kristályszerkezetből következik, így felhasználása sokrétű.
 • Impregnált: A Multipor felülete vízlepergető impregnálást kap, valamint az alapanyagokhoz is speciális összetevőket kevernek.
 • Hangelnyelő: Alacsony testsűrűsége és nagy pórustartalma miatt a Multipor lapok a keletkező zajok egy részét csillapítja.
 • Megmunkálhatóság: A lapok egyszerűen és gyorsan megmunkálhatóak, így bármilyen szükséges vágás és egyedi alakítás nagyon könnyen megoldható.
 • Környezetbarát: A mész, homok, cement, és víz, mint természetes alapanyagok, a melléktermék és hulladék nélküli gyártás és felhasználás csökkenti a természeti környezet terhelését. A Multipor anyagszerkezetéből és természetes összetevőinak köszönhetően rendkívül hosszú élettartamú építőanyag.
 • Kártevőálló: Az ásványi alapanyag tulajdonságából adódóan ellenáll a hőszigeteléseket megtámadó kártevőknek. Külső homlokzati hőszigetelésként alkalmazva a madarak nem csípkedik ki, a bogarak és rágcsálók pedig nem költöznek bele.

Sorrend:

 Üvegszövet háló homlokzati hőszigeteléshez és Multiporhoz

Hőszigetelések glettelt felületének erősítéséhez felhasználható üvegszövet háló.

Testsűrűsége: 145 g/m2

Tekercsméret: 1m x 50m

Az ára m2 ár.

 

Raktárkészlet:  VAN
 Multipor ásványi őszigetelő lapok 600/500 mm, 5 db/csomag

Belső hőszigetelő lapok

Vastagságok: 50-75-100 mm (legördülő menüből választható)

Csak 5 darabonként (1 csomag) rendelhetők!

 

Raktárkészlet:  NINCS
790 Ft
Multipor habarcs, 20 kg/zsák

Hőszigetelő lapok belső ragasztására és üvegszövet beágyazására.

Felhasználás: ~3kg/m2

 

 

Raktárkészlet:  NINCS
6 800 Ft

Sorrend: