Ajánlások

________________________

Termékajánló

Tondach

 

Miért Tondach cserép kerüljön a házra?

Toncsah agyagcserép

  • Évezredek óta használják
  • Ma is divatos
  • A világ legelterjedtebb tetőfedő anyaga
  • Hagyománya van Magyarországon (konstanci vagy hornyolt cserép)

Már az ókori görögök is használtak i. e. 2300-ban kerámiatárgyakat és különböző kerámia fedőanyagokat. A világ legelterjedtebb tetőfedő anyaga. Ezek a tetőcserepek ma is divatosak és nagy hagyományuk van hazánkban.

Szakszerűen elkészített tetőfedés esetén a Tondach fagyállóságra, víztartóságra, illetve méretpontosságra 33 év garanciát vállal cserepeire.

Tondach cserép = egészséges lakókörnyezet
  • Esztétikus és természetes megjelenés
  • Biztosítja a ház természetes mikroklímáját
  • Melegséget, otthonosságot kölcsönöz a háznak
  • Káros anyagoktól mentes összetétel
  • Megfelelő száradási képesség (nedvesség felvétel és elvesztés)
  • Levegő- és páraáteresztő anyag

A Tondach kerámia tetőcserepek használatával otthonunk esztétikus és természetes megjelenést kap. Házunk, tetőterünk természetes mikroklímájával életminőségünk javul. A Tondach kerámia tetőcserepek új építéseknél és műemlékek felújításánál újra hódítanak, mert egészségesek és sokoldalúak.


 Tondach cserép = gazdaságosság

Tondach tetőcserép  A kerámia tetőcserepek élettartama  

  bizonyítottan legalább 80-100 év.

  Számos esetben generációkon keresztül

  szolgálnak és biztosítják az

  értékmegőrzést, az állandóságot. Ezek a

  termékek élettartamuk során többször

  arra felhasználhatóak.

  Csekély súlyuk miatt elegendő könnyű fa  tetőszerkezet kialakítása. Számos  Tondach kerámia     tetőcserép változtatható léctávolsággal készül, így felújítás során felhasználható a régi
  tetőszerkezet (megtakarítás!).
Az elöregedett palatetők gond nélkül átfedhetők valamelyik Tondach cseréppel. Használatukkal megakadályozható a tetőtér túlzott nyári felmelegedése és téli lehűlése. Így jelentős energiaköltség takarítható meg.

Legyen szó tetőfelújításról, tetőtér-beépítésről vagy új építésű háztetőről, a Tondach kerámiacserép alkalmazhatósága rendkívül széles körű.

Egyes Tondach kerámiacserepek alátéthéjazattal már 12˚-os tetőhajlásszögtől felrakhatóak. A kerámiacserepek illenek a mediterrán stílusú háztetőkhöz is. Magyarországon egyedülállóan széles Tondach színválaszték (natúr, mázas, üvegmázas felületek), illetve formaválaszték (mintegy 31-féle) biztosítja a vonzó megjelenést.

A termékkínálatban minden vásárló megtalálhatja az ízlésének és lehetőségeinek leginkább megfelelő, átfogó Tondach tetőfedési rendszert (alapcserép + kiegészítők). Családi házakra, lakóparkokra, műemlékekre, közintézményekre előszeretettel alkalmazzák a Tondach cserepeket.Vissza a Tondach cserépárakhoz>>>